FYLKESMESTERSKAPET 2018

Den 25. august arrangerte ØGL fylkesmesterskapet for gjeterhunder i Aremark. Det var deltagere i alle 3 klasser.
Det sendes en ekstra takk til dommer Ole Martin Nymoen og utsetter Johanna Johansson samt Andreas Eklund som stilte sau, bane og gapahuk til disposisjon. Prøven bestod av en utfordrende bane med alle momenter og det ble brukt flokker på 4 dyr. Til lunsj var det hyggelig felles grilling i gapahuken til Andreas med enkel grillmat, samt kake og kaffe. Selv om det kun kåres fylkesmester i klasse 3, premieres det vinnere i alle klasser

Tilsammen stilte det i:
Klasse 3: 20 hunder
Klasse 2: 7 hunder
Klasse 1: 2 hunder

Klasse 1 og 2
I klasse 1 ble vinneren Steffen Pettersen fra Akershus med Zizz på 71 poeng. Fra Østfold stilte Tone Heidenberg med Baloo, men dessverre ble det ikke godkjent bruksprov denne dagen.Det kom derimot på distriktsprøven som ble avholdt samme sted dagen etter med 60 poeng til Tone og Baloo.
Vi gratulerer!

I klasse 2 stilte det 5 hunder fra Østfold, vinner ble Petter Andersen med Magic på 93 poeng. Også de øvrige østfoldekvipasjene i denne klassen, Åse Risberg med Catch (79 poeng), Trude Ræstad Pedersen med Twister (74 poeng) og Torun Osen med Croz (61 poeng), oppnådde godkjent klasse 2. Vi gratulerer!

Klasse 3
I klasse 3 ble vinner og fylkesmester 2018 Petter Andersen med Lapp med imponerende 106 poeng.Monica Tegler med Izi på 103 poeng kom på andreplass og Andreas Eklund med Fyhrs Joy var tredje beste ekvipasje med 99 poeng. Godt jobbet på en krevende bane. Vi gratulerer!

Til info, neste uttaksprøver til NM:
Førstkommende uttaksprøve til NM er 20. september, hos Torunn Osen i Fredrikstad.
Siste uttakprøver er LP i Lier 29. + 30. september. For påmelding og info vedrørende disse prøvene kontakt Monica Tegler, kontaktinfo finner du her.